"Where is my stuff and what is it doing?"

Låt oss hjälpa dig göra arbetsplatser mer hållbara och produktiva genom att svara på den frågan.

Wittra partners behöver inte oroa sig över infrastrukturen bakom lösningen. Vi tar hand om teknologin så att du kan accelerera dina kunders företag genom att utföra dataanalys och bygga värdebaserade applikationer och tjänster från levererade data.

Wittras IoT-lösning fokuserar på en rad olika marknader som alla står inför liknande utmaningar: Att snabbt och enkelt implementera en IoT-lösning. Wittras IoT-lösning gör det möjligt för användarna att samla in sensor- och positionsdata från nyckeltillgångar för att säkerställa att verksamheten är pålitlig och hållbar, erhåller förbättrat stöd och uppehåll och ökar produktiviteten genom att spara tid och pengar.

Vad tycker våra kunder?

ELCOM har under en lång tid varit intresserade av Wittras högt innovativa teknologi. Endast fantasin sätter gränserna för hur, och inom vilka applikationer denna teknologi kan användas. Många kunder, till exempel industriella företag, byggföretag och maskinuthyrningsföretag, har visat intresse. ELCOM kommer snart installera Wittra åt sina kunder för prövning och utvärdering.

Örjan Nilsson,

CEO ELCOM

Svensk äldrevård står inför den största utmaningen sedan ädelreformen och ny smart teknologi är inte bara en förutsättning, utan ett måste för att klara av utmaningen, både när det gäller vårdens kvalité och ekonomin. Vårdpersonal, kommuner, staten och kommunalråden står inför en massiv utmaning inom nästkommande 15 år. Vi tror att vi kan bidra till att öka personfokuserad vård, skapa ett bättre arbetsklimat, hälsosammare finansiell styrning med skattemedel och en säkrare vardag för alla som behöver hjälp av, är i kontakt med, eller arbetar inom äldrevården. ”Haimdall Systems ser stora möjligheter tillsammans med Wittra gällande utveckling av äldrevården och hemtjänster med smartare och enklare teknologi på öppna plattformar. Wittras anpassade teknologi och fantastiska potential med deras metoder för tvåvägskommunikation skapar utomordentligt överflöd, hög pålitlighet och extern kommunikation utanför existerande nätverk.

Kristoffer Andersson,

CEO Haimdall Systems

WITTRA NYHETER

januari 20, 2021

Smarta IoT-system skapar industriell hållbarhet

december 22, 2020

Wittra tecknar avtal med Thellio AB

augusti 21, 2019

Svensk patenterad teknik ny världsstandard?