INVESTORS

FÖR INVESTERARE

När många företag drar ned på verksamheten på grund av den rådande situationen gör Wittra tvärtom och växlar upp.

De flesta branscher och företag påverkas på flera olika sätt av COVID-19. Ofta med neddragningar och uppsägningar som följd. Samtidigt så växer nu insikten att IoT verkar vara den främsta lösningen när det gäller digitalisering och automatisering. En fråga som har blivit ännu mer betydande och angelägen under Covid-19-pandemin. Wittra fullgjorde sin kommersiella produktlansering i april 2021 och har under lanseringen fått en verkligt god respons från kunderna. Därför har vi nu tagit fram en mer offensiv handlingsplan för att kunna möta den ökade efterfrågan.

Kärnan i Wittra-tekniken är skyddad av 68 beviljade och pågående patent i 12 patentfamiljer.

Den patentportföljen stöder både nuvarande och framtida affärsmodeller baserade på licensiering av tekniken och på expertisen.

När du använder Wittra®-teknik genom licensieringsmodeller eller genom att köpa produkterna får du snabbt ut ditt erbjudande på marknaden samtidigt som de flesta tekniska frågorna inom IoT blir lösta. Allt med en låg investeringsrisk.

På Wittra® tror vi verkligen på vad vi gör. Det är därför vi erbjuder dig en trygg väg in till teknikens frontlinje genom vår växande patentportfölj.

Försäljning av Wittras IOT OUT OF THE BOX.

Produkten har sålts till företag i en mängd olika branscher, som bland annat bygg-, sjukvårds- och elindustrin. IOT OUT OF THE BOX är ett kit som möjliggör en snabb IoT-distribution i ett flertal olika branscher där konventionella IoT-lösningar tampas med problem. Det är en plug-and-play-lösning som är enkel att använda och som gör att användaren snabbt kan ansluta, mäta och lokalisera sin utrustning. Även i utmanande miljöer.

team picture

Är du vår nya kollega?

Just nu letar vi efter någon som vill bli en del av vårt säljteam! Skicka din ansökan till oss genom att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss inom kort.

Kontakta oss

Wittra Sweden AB, Västra Järnvägsgatan 3 (9th Floor), 111 64 Stockholm
+46 8 387871 , info@wittra.funnelbud.com

Enter your text here...